Underveis...

Monday, January 29, 2007

Blindern


Jeg var på Blindern en tur i dag - i forbindelse med et jobbintervju. Søkte stillingen som bibliotekar ved Universitetsbiblioteket , Astrofysisk bibliotek, og ble kalt inn til intervju.
Blindern var hyggeligere enn jeg husket det fra studenttida for 30 (!!!) år siden. La merke til at det står flere gamle og fine bygninger igjen i Blindernveien.

Det nye biblioteket i Georg Sverdrups hus er flott! Å komme inn hovedinngangen i et åpent rom 4 etasjer (eller 5?) opp, gir nesten en følelse av å være i et univers !!?? Minner litt om nasjonalbiblioteket i København - Den Sorte Diamant. Materialvalget minner også om dette biblioteket. Inspirasjonen er kanskje tatt derfra?

Himmelen til høyre er ettermiddagshimmel for noen dager siden!



2 Comments:

At 10:35 PM, Anonymous Anonymous said...

Lykke til med jobbsøkingen - morsomt om du hadde fått jobb på et bibliotek som jeg i sin tid hadde et nært forhold til. ;-)

 
At 12:48 PM, Blogger Anne Birgit Gran Lindaas said...

Tusen takk, Eirik! Ble så glad for din oppmuntrende hilsen!:-) Intervjuet gikk veldig bra (syns jeg) men flere veldig gode (og yngre) kandidater og noen interne fra mat-nat fakultetsbiblioteket, så vi får se...og tusen takk til deg for inspirasjon i blogg og ellers (boka di om å se opp! feks.) til å glede seg over det fantastiske universet vi er en del av! :-)

 

Post a Comment

<< Home