Underveis...

Saturday, October 20, 2007

Gigantomani II

Nye Sandvika storsenter er åpnet. Jeg syklet en tur til Sandvika i dag for å kjøpe en 50-årspresang hos Bærum Kunsthåndverk. Jeg var også så vidt innom storsenteret, men gikk ut igjen etter få minutter. Masse mennesker og et fullstendig meningsløst, enormt anlegg med et usannsynlig stort antall butikker. Tragisk at Thon fikk tillatelse til å bygge det allerede store storsenteret større. Det hadde vært langt bedre om man hadde satset på å ruste opp gamle Sandvika. Dessverre bærer Sandvika mer og mer preg av dyre nye leiligheter, trafikk - og forbruk.

Labels: ,

2 Comments:

At 1:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Jeg syns dessverre gigantomanien preger hele kommunen i større og større grad. Sykler jevnlig ut til mine foreldre på Rykkinn (kjørte over Steinsåsen for et par timer siden, faktisk), og ser nye boligfelt hver gang. Hvor mange innbyggere vil man at Bærum skal ha, egentlig - 400 000?

 
At 2:46 PM, Blogger Anne Birgit Gran Lindaas said...

Du har rett - urbaniseringen av Bærum er igang for alvor. Trist med grønne lunger, natur og friarealer som forsvinner. Vi trenger de "pustehullene" som er igjen! Men for oss som liker å bruke sykkel som framkomstmiddel, er det heldigvis fortsatt mange ok muligheter. God tur neste gang du skal over Steinsåsen!

 

Post a Comment

<< Home